Fortsättning följer…

När vi nu brände av Makedonien runt i ett så hetsigt tempo så finns det nu utrymme att planera kommande vecka på så bra sätt som möjligt. Igår kändes det lockande att bara ligga i sängen och tugga på gummibjörnar men redan idag börjar man återhämta sig rätt fint, en timmes massage gjorde underverk, likaså grillspetten..

Viktor har fått för sig att han ska springa Skopje Marathon på söndag, jag tror att han gör det enbart för att få en vilodag till, han var nog rädd att jag skulle vilja dra igång cyklingen igen redan imorgon:) För mer cykling blir det! Vi kommer att cykla genom Albanien och Montenegro för att till sist ta flyget hem från Kroatien. Allt med start på måndag. Fortsätt följa oss här och här

Och hörrö, ni som följt oss och tycker vi gör en bra grej, pilla in lite pengar till insamlingen, det går ju faktiskt att göra något åt dom här jävla sjukdomarna, men det krävs massa pengar till forskning för att nå framsteg. Du behöver inte sälja bilen men en hundring var från alla jag känner skulle bli en rejält summa.

För övrigt kan jag rekommendera Skopje som weekendstad, det finns mycket historia blandat med lika mycket nytt. Man kan gå i de små gränderna i gamla stan och käka grym mat för 50kr eller handla typ vadsomhelst på den stora basaren.

20140509-194441.jpg

20140509-195034.jpg

20140509-195107.jpg

20140509-195149.jpg

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera