Hel och trasig!

Jag känner mig hel och fin efter lite vila, på gränsen till rastlös. Ska bli fint att få fortsätta cykla några dagar till och framförallt se lite mer av Balkan.

När jag förra året cyklade genom hela Sverige hade jag noll punkteringar! Det enda som hände var att en eker gick av, då var jag 20meter från en cykelaffär, väldigt odramatiskt alltså.

I år så har jag fortfarande klarat mig utan punkteringar men följande har gått sönder:

Sadelväska, alla 3 dragkedjor har pajat!
Sadeln har gått av på undersidan. Dock har jag lagat den med en bit vattenslang! Pallade inte den nya jag köpte i Bitola.
Vevlager: knakar som fan, inte så konstigt efter alla mil.
Styrlager:snart helt slut, hoppas att det håller 400km till.
Glasögon:satte dom på styret, efter 30sek körde jag i ett hål, glasögonen gick i backen och fick repor deluxe.
Bromsvajer bak: kommer gå av närsomhelst.

En del av sakerna som jag har med mig utmärker sig på ett fantastiskt bra sätt och jag tänkte recensera några av dem senare, kanske kan det hjälpa någon som funderar på utrustningsval för någon liknande resa, jag själv dammsög nätet efter tips innan jag drog igång det här iallafall.

Nu ska jag låta Viktor se på när jag går loss på det bästa på menyn medans han själv pillar på lite ris( tydligen springer han som skjuten ur en kanon på just ris) imorgon är det som sagt marathon-dags för Viktor och självklart kommer jag cykla bredvid och tok-hetsa honom de dryga 42 kilometrarna.

Stay tuned…

20140510-184706.jpg

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera