Grand Hotel

Till sist fick vi tag i en uttagsautomat, men det satt långt inne och det var ett par barnförbjudna ord som passerade min mun innan allt var i sin ordning. Lunchen blev på första ställe, inte läge att vara kräsen idag. Vi beställde en hamburgare, in kom en kebab i bröd. Vi beställde sen en kebab, då fick vi en kebab med pommes. Jaja inte så noga alltså. Med maten kom också regnet och de 60km till staden Shkoder går inte till historien som de mest behagliga. Trafiken var hård och skoningslös mot oss cyklister, att alla tutar när de är precis bredvid var kul första 200 gångerna men nu är jag rätt trött på det. Blöta och slitna siktade vi på ett hotell med så många stjärnor som möjligt. Så nu går Viktor och jag runt i våra tofflor och badrockar och undrar om de leopardfärgade sängkläderna verkligen funkar år 2014..

Imorgon kommer vi att rulla in i Montenegro, det kommer bli grymt, känner på mig att det kommer vara sol, slät asfalt och trafikfritt. Vad Adriatiska havet håller för temperatur så här års vet jag inte men bada ska jag.

Dagens cykling innehöll 144km och 730 höjdmeter. Bättre än en bättre måndag alltså.

20140513-184641.jpg

20140513-184828.jpg

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera