Vi hade iallafall tur med vädret..

Några av länderna på Balkan genomlider nu de värsta översvämningar någonsin pga allt regn som fallit i regionen sista veckan. Belgrad i Serbien fick tex lika mycket regn på 2 dygn som normalt faller på 4 månader. Människor är evakuerade och flera har tyvärr dött. Det känns alltså som att våra dagar med lite regn till och från var helt fenomenalt bra vädermässigt. Vi kanske inte kom hem med den knivskarpa cykelbrännan som vi räknat med men vi kom hem och det är allt som räknas. När vi ändå räknar så kan jag meddela att när min ex kollega Inger Ekström såg att det fattades en del pengar upp till de 30 000kr som under resan visade sig vara ett rimligt mål att nå upp till så hörde hon av sig och sa helt enkelt att hon pröjsar in det som fattas. Så stort av henne!

Så det här får väl helt enkelt sätta punkt för årets cykelprojekt. Att jag cyklar spelar ingen som helst roll om inte ni betalar så tack för alla era bidrag stora som små och tack till de sponsorer som ställt upp, kärlek till er som hejat på via sociala medier, det känns fint när man ligger och fryser i ett tält ska ni veta! Ett stort tack till Viktor också som inte tjurade så mycket över att jag för första gången hängde av honom i en backe:)

Om ni råkar sitta inne på en fantastisk ide om hur man kan kombinera cykling med välgörenhet så tveka inte att kontakta mig, jag är öppen för förslag inför en eventuell fortsättning på projektet nästa år. En sak som är säker är att behovet av pengar för forskning kommer att kvarstå, sen är det upp till dig och mig om vi vill hjälpa till på något sätt.

 

HjÑrnmannen_emblem.jpg

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera