Dag 4 Vilodag

Viktor vaknade upp och lät som en gammal traktor i luftrören, inte aktuellt att gå en duell med ett 1700 meter högt berg alltså. Han yrar om någon ac som varit på första natten, måste vara febern som spelar han ett spratt. Viktor brukar inte vara den som piper i onödan så det är nog klokt att inte bedriva maxpuls-test idag. Nåja, imorgon gör vi ett nytt försök och det finns verkligen sämre platser att ha en vilodag på. Jag har hållt mig undan från hotellrummet idag och  mest promenerat omkring och haft det bra, stannat till och ätit lite grillat, gått en bit och sen käkat glass och sen… ja ni fattar, jag har inte tappat vikt idag. I avsaknad av härliga bilder från cykling så bjuder jag istället på en bild-bonanza från Ohrid. Ni borde alla åka hit! Fint klart badvatten, billigt boende och glassen kostar 3 kr kulan. Vansinnigt bra cykling om man gillar det. Fan, jag kanske blir kvar här och öppnar ett cykelcafe!? Guidad hårdcykling i bergen, det hade varit något.. 

   
                

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2015. Bookmark the permalink.

Kommentera