Dag 6 Krystallopigi-Theotokos

20 000kr! Tack alla ni som bidragit, ni är underbara. Om ni visste hur mycket enklare dom där jävla backarna känns när man mitt ute i ödemarken lyckas få till en taskig GPRS signal och efter flera minuter lyckats ladda upp sidan med insamlingen och man ser att det står 20000 riksdaler! Tjusigt! Fortsätt dundra in pengar mina vänner, det här kommer bli riktigt bra.

Jag vill också passa på att tacka MultiTriathlon för tok-bra prylar, inatt blåste det och regnade det riktigt mycket, men inne i tältet var allt torrt och fint och bekvämt som på ett 5 stjärnigt hotell, lite bättre utsikt bara. 

Men vilken cykling vi bjöds på idag, jag saknar ord. Man vill bara stanna och ta bilder och filma hela tiden för att visa er hur stört bra vägar det finns här. Det var som att vi fått sitta hemma och designa våra drömvägar och sen var grekerna vänliga nog att bygga dom. Vi har sett max 20 bilar på våra 100km i bergen idag. Overkligt. Ena klättringen idag var brutal, under 1,5h så var det stadigt mellan 8-12% lutning. Och just det, det var en sån där dag när tempen aldrig var under 30 grader. Jodå, jag har skiftat fint i färg och har nu intagit en röd nyans inte helt olik ett trafikljus. Vi får erkänna att trots att vi är ganska vana att cykelträna mycket så har vi fått bita i ordentligt för att få ihop drygt 100km per dag.   Sista timmen idag var dock behaglig med 1h utförsåkning och så fort vi kom ner i nivå med floden så parkerade vi ekipagen, slog upp tältet på en lekplats i den lilla byn och gick ner till vattnet och tvagande oss. Riktigt fin känsla efter en sån här dag. Viktor och jag är rörande överens om att vi kommer snacka om den här dagen när vi blir gamla.          

 Cyklade kilometer: 106km(469km totalt)

Tid: 4h 47min

Antal höjdmeter:1420

Snittpuls:-

Snitthastighet:22,5

Skavsårsproblem 1-10 5

Väder: 34 grader sol och motvind

Dagens bästa: avsaknaden av trafik

Dagens sämsta: att vi inte fick se någon björn trots alla varningsskyltar

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera