Dag 7 Theotokos-Fragkades

I natt så snarkade Viktor, inget ovanligt, det ovanliga var att jag hörde en till som snarkade..utanför tältet. Misstänker att det var vovven på bilden nedan. En snäll rackare som bara ville ha lite sällskap.

  

 

 Idag var ytterligare en dag med 110km benhård cykling. Det är 5,5 timmes upp och ner genom sagolika landskap. Det känns så overkligt att vi är i princip ensamma på de här ställena. Visst någongång passerar någon bil, rätt vad det är så dyker det upp någon liten sömnig by men i det stora hela är vi för oss själva. Mest positivt men inte när man letar mat, vatten och bankomater. Det går ju åt en hel del av de varorna såna här dagar så det kändes som jackpot när vi ordnade allt sådant i en liten bergsby. Lunchen var helt fenomenal. Eftermiddagen innehöll om möjligt ännu mer spektakulär cykling, kolla in bilderna.  
   

 
   

Nu har vi äntligen hittat en skuggig plats där vi dunkat upp tältet, i samband med detta lyckades vi bryta av en tältpinne men lagade den på klassiskt MacGyver manér. Då hyllorna på de grekiska supermarkets är skrämmande tomma så blir det pasta med pesto för 4e ggr på 2 dagar till middag. Dagens dusch blev en lyxig variant då smältvatten från bergen letts precis intill vår tältplats. Imorgon ser vi fram emot ännu en dag med episk cykling. 

  

Cyklade kilometer: 110km(579km totalt)
Tid: 5h 35min
Antal höjdmeter:1900
Snittpuls:-
Snitthastighet:20,5
Skavsårsproblem 1-10 6
Väder: 30+ sol och motvind
Dagens bästa: Att hitta affär, lunchställe och bankomat på samma ställe. 
Dagens sämsta: mina händers solbränna

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera