Dag 11 Katafourko-Rodini

Efter en tjusig kväll på stranden med eld, prima mat och snacks sov vi fint till ljudet av vattet, både det som är i havet och det som kom uppifrån. 

  
Regn var alltså det inledande vädret. Lagom till att jag fick på både regnjacka och skoskydd så sprack det upp och blev 2 tusen grader… Lite av värmenkom eventuellt från att vi bombade på cykeln som om vårt liv hängde på det. Både Viktor och jag hade fantastiskt bra sprutt i benen idag och vi stannade inte förens efter 65km. Inte ens när vi fick väja för den största ormen jag någonsin sett, den hade definitivt ätit en stadig frukost innan den blev överkörd.  Lunchen förtärdes på en klassisk Taverna som hade allt en grekisk taverna ska ha: ouzo-drickande gubbar, tät dimma av cigg och en äldre grekisk kvinna som lagade lammgryta som om det vore det enda hon gjort sen hon var 12 år. Under tiden vi käkade passade vi på att torka våra kläder i solen…trodde vi, när vi tittade ut så had det börjat tok-regna, på våra kläder, och i våra öppna väskor. Fan! Ungefär då bestämde vi oss för att fortsätta bomba på cykeln tills att vi inte orkade mer samt hittat ett hotell. Det blev 138km cykling idag och nu ligger vi i sängen med ömma ben, stora leende och en öl i handen och en i magen. Utanför haglar det och är sol. Ett stort tack till alla som swishat pengar till insamlingen idag, vi är ruskigt nära 30 000kr nu. Fan va härligt, när jag kommer hem ska jag krama er alla.  

 

 
   

  
 

Cyklade kilometer: 138km(1070km totalt)

Tid: 5h

Antal höjdmeter: 800

Snittpuls:-

Snitthastighet: 27,6

Skavsårsproblem 1-10 3

Väder: regn sen sol sen regn sen sol sen..

Dagens bästa: benen! 

Dagens sämsta: vägbeläggningen

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2014. Bookmark the permalink.

Kommentera