Dag 8 Millstätter See-Bad Gastein

Idag var det halvdag på schemat, 60km och helt platt, ja precis så sa Viktor som nu har haft hand om kartan senaste dagarna. Eller hur?!  Han hade visst ”missat” den lilla backen på slutet som gjorde att vi skrapade ihop 1000 höjdmeter denna vilodag.. 

Men vila har vi ändå lyckats med idag, vår vän Adam har varit en god värd och låtit oss barrikadera diverse hotellutrymme med cyklar och blöta kläder. I övrigt har det varit högläge och 5-rättersmiddag så imorgon hoppas vi att benen är som nya och tar oss mot Italien i rasande fart. 

Insamlingen då? Lysande skulle jag vilja påstå. Tjugosjutusen kronor. 27000! Detta betyder att målet med 200 000kr totalt är uppnått. Målet har ju aldrig varit att rädda världen för det kommer liksom inte att ske men det har varit att upplysa och väcka intresse för hur cool hjärnan är och hur underbart det vore med lite sköna botemedel när något går snett där uppe. Jag blir rörd över hur många som velat bidra genom åren och engagerat sig på olika sätt. Nu är ju 27000kr en oerhört ojämn siffra så jag hoppas att det ännu finns några som tänkt skänka några hundringar så vi jämnar till beloppet lite. Man swishar till 0706413037 och så har man en del i att massa forskare hittar någon smart lösning på det som vi inte vill bry oss i när det händer oss något.


Cyklade kilometer: 58km(777km totalt)

Tid:2h45min
Antal höjdmeter: 960

Snitthastighet: 21,2km/h

Skavsårsproblem 1-10 :4

Väder: Regn/Sol
Dagens bästa: Rödvin till maten!
Dagens sämsta: skatan som bodde i trädet 1 m från tältet, den var inte tyst.

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2016. Bookmark the permalink.

Kommentera