Dag 11 Alleghe-Santa Maria

Jag vaknade kl 03 inatt till ljudet av regn mot tältet, inget konstigt med det, problemet var att jag inte kunde svälja för att jag hade så ont i halsen. FAN! Inte bli sjuk nu! Funderade några varv om hur vi skulle lösa detta, somnade om och vaknade utan halsont. Visst infinner sig en liten känsla av att jag kan bli sjuk men sålänge det inte är mer än så ja då kör jag. Idag har vi rört oss ner från arga berg och mot små byar med fina små piazzor och trånga gränder. Med solen framme och ljumma vindar känns det som att vi tinade upp lite från senaste veckans ständiga kamp mot kyla, fukt och annat moralsänkande innehåll. Allt bli tusen gånger enklare med lite sol och värme.

Idag blev vi omkörda av en cyklist när jag likt en turist fotade vattenfallet nedan, han såg ut som en kompetent cyklist och vi noterade ett tävlingschip på framgaffeln vilket visar att spagettiliraren ställer upp i tävlingar. Efter att ha konstaterat att det skulle bli en hård kamp att försöka köra ifatt denna lirare så struntade vi i det vi precis konstaterat och påbörjade jakten. Efter 1 mils tokcykling så var vi fatt och laddade på så att blodkärlen höll på att brista samtidigt som vi körde om och försökte se helt oberörda ut. Strax efter detta så svängde han av och vi garvade hela vägen till nästa stad där vi firade med en espresso och 4 toast. Onödigt men kul.

Imorgon KAN det bli så att vi når Venedig och i och med detta är klara med årets Tour. Insamlingen nådde idag 30 000kr vilket är fantastiskt, tack alla ni som hängt på detta, jag är väldigt tacksam och jag vet att Hjärnfonden också är det när de får mottaga checken.

 Ikväll njuter vi av att kunna laga mat ute och att ha torra kläder till morgondagens Grand finale. 

Cyklade kilometer:97km(1055km totalt)

Tid:3h33min
Antal höjdmeter: 858

Snitthastighet: 27,8km/h

Skavsårsproblem 1-10 :4

Väder: sol och kraftig motvind

Dagens bästa: Har inte fryst en enda minut idag

Dagens sämsta: Förkylningssymptom 

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2016. Bookmark the permalink.

Kommentera