Dag 4 Blattnicksele-Vilhelmina

Efter att jag hade skrivit gårdagens inlägg så tog jag en promenad för att röra lite på mina stela ben, när jag börjar närma mig min stuga så ser jag några som står runt min cykel, en kille på en vuxentrehjuling närmar sig mot mig med en 20-lapp fladdrandes i vinden. Rasmus Viklund hette grabben som själv blivit drabbad av sjukdom och som nu var hos sin stödfamilj och hade hört av Café-damerna i Sorsele att jag ev skulle stanna till på Campingen. Stort Rasmus, du gjorde min dag!

Denna dag började med att jag med full kaffetermos och lokalfångad/rökt sik i väskan satte av söderut. Tog det lite easy första milen men märkte snart att jag hade fantastiska ben och det ska man ta tillvara på! Tog en bakelse och tjatade med ett gäng cyklister i Storuman samt fick 2st nya flaskställ av den lokala cykelhandlaren då mina gått av! Jag hade ca 7 mil kvar till Vilhelmina och då tryckte jag på rejält, solen i ansiktet och lätt medvind, då mina vänner är det bara att mosa på!

Gled in i Vilhelmina och ser en röd matta utanför Hotell Wilhelmina, kliver in och förklarade att dom inte hade behövt rulla ut mattan men att jag gärna provsover en av deras sängar samt kollar lite närmre på relaxavdelningen. Tack Hotell Vilhelmina för att ni ville hjälpa en sliten cyklist!

Nu har jag hunnit träffa trevliga människor i relaxen och snart ska jag se vad kocken kan slänga ihop, förresten så var röda mattan visst för att det är studentbal, fan vad jag kommer smälta in fint med mina cykelkläder.

Dagens High-Five får Viktor Milonjic som har samlat ihop 10 000kr tillsammans med sina vänner, han har lagt 9x de pengarna som hans vänner lagt och totalt blir det alltså 10tkr till Hjärnfonden. Hjälte är vad du är!

Cyklade kilometer: 121,11
Totalt antal km: 504,11
Tid: 4h 19min
Hastighet: 27,8km/h
Snittpuls: 135
Kalorier: 3889
Skavsårsproblem 1-10: 2,5
Väder: Sol, lätt medvind
Björnar: 0 st, 1 st ekorre

Totalt insamlat till Hjärnfonden: 58 540:-

20130525-195839.jpg

20130525-200019.jpg

20130525-200050.jpg

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2013. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 4 Blattnicksele-Vilhelmina

  1. Martin Nilsson d.y. says:

    Vilka jävla tider och vilka grymma historier mycket spännande!
    Ser fram emot att följa utvecklingen!

    Om du har några bilder när du dansar på balen får du gärna dela med dig. Ser ett par riktigt stelbenta försök till en foxtrott men du får gärna motbevisa mig:)

Kommentera