Dag 6 Strömsund-Östersund

Måndagar! Det kan inte vara på en måndag som vetenskapsmän kommer på något fantastiskt och inte kan det vara så att det slås många världsrekord på måndagar heller. Man ska bara genomlida denna veckodag. Jag var märkbart sliten trots en fin gårdagskväll med grill och vila. Jag rullade ut i duggregn och en vind som inte skulle och åt samma håll som mig. Jag stannade och köpte frukost nr 2 i Hammerdal sen var det bara att hoppa upp och köra vidare. Det är riktigt trevligt att det börjar bli lite kortare mellan samhällena, man kan dela upp dagen på ett skönare sätt. Annars har det mest varit skog, raksträckor och ömmande lår. Med 3 mil kvar till Östersund fick jag göra som de riktiga cyklisterna gör: Dopa mig, Jag gick all in på socker-doping, något jag lyckats klara mig utan tidigare dagar men i dag körde jag choklad, bulle, cola och små plättar med jordgubbssylt. Tog även fram mp3-spelaren för första gången. Med tung musik i lurarna rullade jag vid 14-tiden in i Östersund, googlade runt efter en bubbelpool men såg att badet var stängt idag. Men alla hotell med stil har en relax-avdelning och Clarion Hotel Grand, Östersund ordnade så att jag fick låna deras relax under ett par timmar vilket var magiskt skönt idag.Tack för det vänliga damen i receptionen!

Just nu sitter jag hos familjen Ek och blir ompysslad med det man behöver bäst efter en cykel-dag: Hemlagad mat och en kall öl! Imorgon ska jag INTE cykla, det blir en vilodag, känns ok efter 75mil.

Cyklade kilometer: 105,73
Totalt antal km: 741
Tid: 4h 45min
Hastighet: 22,1km/h
Snittpuls: 117
Kalorier: 3116
Skavsårsproblem 1-10: 3
Väder: mulet, duggregn, motvind
Björnar: 0 st

Totalt insamlat till Hjärnfonden: 62 068:-

20130527-212828.jpg

20130527-212855.jpg

20130527-212905.jpg

20130527-212913.jpg

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2013. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dag 6 Strömsund-Östersund

  1. Rocky says:

    Stabilt Tonna! Hoppas du har lite slivo med dig som humörhöjare ifall du behöver…

  2. Viktor says:

    Helt ok att dopa sig dagar som denna. Just bullar är något av det bästa jag vet när motivationen är i botten. Tror ett 4-pack är rätt dos även för dig. Då snackar vi inte heller små Findus-kanelbullar, utan 200 gramsbullar. Det är smörmängden bara.

Kommentera