Dag 11 Hedesunda-Stockholm

Efter gårdagens långa cykling var Martin och jag osäkra på hur denna dag skulle gå, och visst var det lite stonk och stön innan man hade suttit in sig på sadeln idag men det kändes som att om vi inte skulle stöta på några större hinder så skulle vi lyckas ta oss de 16 milen till Stockholm. Vi sa hela tiden att vi skulle ta det lugnt och fint men allt eftersom så trappade vi upp tempot. Inledningvis hade vi vind och väder på vår sida men ju längre dagen gick desto sämre blev det. Vi avslutade dagens sista 3 timmar med spöregn. Nu är vi i allafall i Stockholm och kommer sova i våra egna sängar i natt, så känns det så värt att vi bet ihop och körde hela vägen. Pga av att det dåliga vädret samt mitt dåliga tålamod slog ut min telefon så blir det tamt med bilder idag tyvärr. Hade jag haft mer tid så hade jag dokumenterat hur idiotiskt det är att köra in i Stockholm med cykel, uppenbart är att de som sitter och beslutar om saker och ting gällande cykling i Stockholm inte själva cyklar. Bara för att man cyklar betyder det ju inte att jag med glädje kör 50% längre samt kör upp och ner för skarpa kanter och skickas mellan vägbana och cykelväg om vartannat.

Jag vill tacka Martin som kört med mig de här dagarna, imponerande att köra 36 mil på 2 dagar när man förut inte kört mer än 10mil i sträck. Nästa gång får du lämna deodoranten hemma så sparar du lite vikt och då går det ännu lättare:)

Nu ska jag vila söndag och måndag, jag ska äta, kramas, få massage och göra mig reda för att köra vidare söderut på tisdag. Den som har möjlighet får mer än gärna ansluta och köra med hur långt eller kort man vill. Vi reglerar tempo så alla kan haka på.

Cyklade kilometer: 156,8
Totalt antal km: 1369
Tid: 6h 13min
Hastighet: 25,0 km/h
Snittpuls: 118
Kalorier: 4657
Skavsårsproblem 1-10 6
Väder: Motvind, regn
Björnar: 0 st

Totalt insamlat till Hjärnfonden: 79 860:-

bild 1 bild 4 bild 5

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2013. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 11 Hedesunda-Stockholm

  1. Viktor says:

    Det är ett helt sjukt snitt du fått till, riktigt imponerande! Välkommen hem och du kan räkna med mig på tisdag. I vilken utsträckning det blir får vi se, men oavsett vad så hakar jag på när det beger sig.

Kommentera