Dag 12 Vilodag

Vilodag nr 2 den här resan var välbehövlig, nästan 140mil har avverkats och jag har kört hårt varje dag så nu gäller det att vila hårt för att på ett bra sätt köra resterande 90-100 milen. Det är det jag känner nu iallafall, att jag kommer sikta på att köra ända ner till Malmö. Att få ha kvar det här osannolikt fina vädret även kommande vecka är inget jag räknar med men jag skulle inte tacka nej till det.

Dagen kommer att bestå av riktiga mängder mat med mina härliga vänner och imorgon skall det fixas med cykel och utrustning, jag ska även passa på att justera kroppen lite på Access Rehab samt få till årets första utomhus-simning.

Och nej, idag har jag inte cyklat en enda meter, något som delar av min kropp fullkomligt jublar över.

20130602-172024.jpg

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2013. Bookmark the permalink.

Kommentera