Dag 17 Vilodag

Vilodag, vilket påhitt. Visst, det må vara bra för kroppen men när man känner sig pigg vill man bara ut och fortsätta käka landsvägsmil. Faktum är att jag bara känt mig piggare och piggare under resans gång. Självklart har det funnits tillfälliga svackor men jag var förberedd på att kroppen skulle protestera mer högljutt mot den här belastningen vad den gjort. Men våra kroppar är gjorda för att användas och vi är extremt uthålliga varelser, självklart sjunker vår kapacitet om vi lägger mer tid på att ligga i soffan med en chipspåse än om vi ser till att hålla den igång några timmar varje dag. Själv har jag ett väldigt stillasittande arbete och mitt senaste besök hos min naprapat bevisade också det jag känt medans jag varit ute och cyklat de här veckorna,nämligen att min rörlighet i kroppen förbättrats avsevärt. Jag känner mig också väldigt pigg, stark och frisk i största allmänhet, jag somnar för att min kropp är trött och vaknar utvilad, något som jag inte känner igen från vardagen med allt jobb, stress och tider att passa. Mitt liv har senaste tiden varit väldigt okomplicerat, det har handlat om att cykla ca 14-15 mil varje dag, äta och dricka tillräckligt samt hitta någonstans att sova. Allt detta samtidigt som det tickar in en bra summa pengar till Hjärnfonden!

Förresten borde jag kontakta Aftonbladet, de kanske kan göra en sån där framsida de brukar göra nu i sommartider. Kom i form på 3 veckor, ät vad du vill! Jag tror nämligen att jag har hittat receptet: Cykla Sverige norr till söder:)

Imorgon ska jag rulla mot Växjö och är benen lika bra som jag blivit bortskämd med senaste tiden så kommer jag köra vidare efter att ha fyllt på med massa mat hos mina släktingar.

Nu hoppas vi att Ibra har vaknat på rätt sida och fixar 3 poäng och så njuter vi av kvällen.

Hjärnmannen2

This entry was posted in Hjärnmannen tour 2013. Bookmark the permalink.

Kommentera